Wat bereik je met deze cursus?

Jolien van der Geugten (docent cursus)
Jolien van der Geugten (docent cursus)

Hoe lang duurt de cursus?
Wat PA en VS zeggen over mijn cursussen:
"Ik was direct enthousiast en zag het als een kans om "meegenomen" te worden bij het opfrissen. Dit is meer toegankelijk dan zomaar zelf een boek pakken en ergens beginnen, dan 'door de bomen het bekende bos' niet meer zien en weer afhaken."
Paméla van Rijswijk (Physician Assistant)
“Het is een zeer vriendelijke, duidelijk en goed gestructureerde nascholing waarin alles aan bod komt om de kennis weer mee op te frissen.”
Henriëtte Polonio (Physician Assistant)
“Goede opfrissing van een deel van de wetenschapsmodule in de PA opleiding en tevens wat nieuwe aanvullingen en verdieping.”
Jos (Physician Assistant)
"Rustig de tijd om alle begrippen en basiskennis betreffende onderzoek op te frissen binnen een reëel tijdsbestek. Tevens de mogelijkheid om terug te kijken is prettig"
"Dit is een goede, korte cursus om weer even op te frissen. Voor mijzelf goed om te zien waar nog meer verbetering mogelijk is, om het verder op te pakken."
"Goede cursus om de kennis weer op te frissen en enthousiast te worden over wetenschappelijk onderzoek!"
"Ik vond het goed: interactief en toch online."
"Leuke en leerzame e-learning."


Hoe is de cursus opgebouwd?

Heb je vragen over onderzoek?
Die stel je direct aan mij op een online pagina, waar ik jou antwoord geef via een bericht, een gesproken bericht of video.
Je wordt dus niet aan je lot over gelaten met de zoveelste online cursus 😉 Stel vooral vragen, wat vind je lastig, waar loop je tegen aan bij onderzoek?
Verder krijg je tijdens het volgen van de cursus diverse motiverende en inspirerende e-mails om de cursus ook echt af te maken en de punten te behalen.

Meer over de docent
Dr. Jolien van der Geugten werkte ruim zeven jaar als docent wetenschappelijke vorming bij de masters Advanced Nursing Practice en Physician Assistant bij Hogeschool Inholland.
Zij gaf college over het beoordelen en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek, en zij begeleidde studenten bij de uitvoering.
Zij promoveerde op onderzoek naar seksuele en reproductieve gezondheid in Ghana aan de Universiteit Maastricht. Zij heeft ervaring met het uitvoeren van zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek in Nederland, Oost-Europa en Ghana.
Momenteel doet zij onderzoek naar kwaliteit van leven en ouder worden met de huidaandoening 'ichthyosis'.